0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Petru tudi veliki kristalni globus

Po osvojeni novoletni turneji in naslovu svetovnega prvaka si je Peter Prevc že priskakal tudi veliki kristalni globus.

Že tri tedne pred zaključkom sezone v Planici si je Peter Prevc pred konkurenti priskakal neulovljivo prednost in nihče mu več ne more preprečiti, da  ne bi pred svojimi navijači v Planici dvignil velikega kristalnega  globusa.

Skupni uspeh si je zagotovil v Kazakstanskem Almatyju, kjer je dvakrat suvereno pometel s tekmeci in si z dvema zmagama priboril za mnoge najprestižnejšo lovoriko med skakalci. Zmaga v skupnem seštevku svetovnega pokala je dokaz, da si dejansko najboljši na svetu, ne le na eni tekmi, ampak skozi vso sezono. Peter je še enkrat dokazal iz kakšnega testa je in sedaj lahko v miru odskače zadnjih 7 tekem (6 posamičnih in ena ekipna) do konca sezone.

Težko je opisati, kako ponosni smo na Petra in kako močno mu privoščimo ta uspeh. Njemu v čast smo že izdelali kapo Prevc, Peter pa nam ne pusti dihati in izmisliti si bomo morali še kaj novega. 

Še enkrat pa velike čestitke našemu Petru.

 

 


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo