0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

za zaključek veličastna planica

Po osvojeni novoletni turneji in naslovu svetovnega prvaka je Peter Prevc po rekordni sezoni zasluženo v zrak dvignil še veliki in mali kristalni globus.

Peter Prevc je v Planici le še potrdil primat v tej sezoni. Kljub temu, da si je že zdavnaj zagotovil vse lovorike, se je zbarl in pred domačimi navijači navdušil tako svoje navijače kot tudi širšo svetovno javnost. 

Na dveh od treh posamičnih tekmah je zmagal, le na drugi ga je premagal leteči Kranjec (Robi Kranjec). Drugega mesta pa se je veselil tudi na ekipni sobotni tekmi, ko so bili boljši Norvežani.

Po zadnjem skoku na nedeljski tekmi so, kot je dejal sam, prišli najlepši trenutki. Spontano petje Zdravljice v izteku skupaj z nepopisno množico navijačev. Zbralo se jih je namreč kar 33.000. 

Težko je opisati, kako veselii smo ob Petrovih uspehih. V spomin na to veličastno sezono smo dali izdelati prav posebno majico "Letim kot Prevc" in le kdo si ne bi želel leteti kot Peter.

 

 


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo