0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

V finalu Peter Prevc napadel na vso moč

Peter ni skrival zadovoljstva, da je ponovno premagal svetovno konkurenco in stoji na odru svetovnega pokala v smučarskih skokih. Bravo Peter.
V finalu Peter Prevc napadel na vso moč

»Če sem iskren, še vedno ne morem verjeti, da sem zmagal,« so bile prve besede vidno presenečenega Petra.

V nadaljevanju je pojasnil, da mu je po dolgem času uspelo na tekmi narediti dva vrhunska skoka.

Peter Prevc je včeraj slavil 23. zmago v svetovnem pokalu. Pred tem je nazadnje stal na vrhu 11. februarja 2017 v Saporu.
Za odmeven dosežek se bo v Lillehammerju potegoval tudi danes.»Morda mi je pomagalo, da sem že na treningu skočil daleč in sem šel lahko v uvodno serijo bolj sproščeno in z večjim samozaupanjem. V zahtevnih razmerah so se mi na srečo pokrili vsi dejavniki. Zelo lepo je stopiti na zmagovalni oder, še toliko lepše na najvišjo stopnico in poslušati slovensko himno. Ne vem, ali so jo na Norveškem že kdaj zaigrali v mojo čast,« se je še vprašal 27-letni skakalec, ki se je v skupni razvrstitvi pomaknil na 8. mesto, v seštevku norveške turneje Raw Air pa je deveti – tik za reprezentančnim in klubskim kolegom Jelarjem.

Peter iskrene čestitke za 23. zmago v svetovnem pokalu.

Vir: delo.si in Youtube 


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo