0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kdo ne pozna Petra Prevca?

Rojen je 20. septembra 1992 v Kranju. Z gotovostjo lahko rečemo, da je eden največjih smučarskih skakalcev vseh časov.

Rojen je 20. septembra 1992 v Kranju. Z gotovostjo lahko rečemo, da je eden največjih smučarskih skakalcev vseh časov. Z velikih tekmovanj ima pet posamičnih kolajn in eno ekipno. Kot tretji Slovenec je osvojil mali kristalni globus v skupnem seštevku smučarskih poletov. Je skupni zmagovalec v tekmovanju Adidas Distance Award za največ doseženih metrov v sezoni. Kot tretji Slovenec je oblekel rumeno majico vodilnega v svetovnem pokalu in kot četrti Slovenec, ki je kadarkoli vodil v svetovnem pokalu.

V našem podjetju Prevc, saloni pohištva, d.o.o. imamo Petra Prevca kar za svojega. Ne samo zaradi sorodstvenih vezi in zato, ker je doma v bližini, ampak ker nam je s svojo prodornostjo, delavnostjo in drznostjo tudi nam vsem skupaj za zgled. Peter, v novi sezoni zopet z vsem srcem navijamo zate.

Srečno in veliko športnih užitkov ob začetku sezone v smučarskih skokih.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo