0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Športnik leta znova naš Peter Prevc

22-letni skakalec Peter Prevc iz Dolenje vasi v Selški dolini je že drugič zapored postal najboljši slovenski športnik leta.

22-letni skakalec Peter Prevc iz Dolenje vasi v Selški dolini je že drugič zapored postal najboljši slovenski športnik leta.

Peter pravi: »gre za potrditev dobrega dela v preteklosti. Je naloga, da se moram odrezati dobro v prihodnosti. Ne pomeni samo, da sem jaz dobro delal, ampak tudi vsi, ki so me podpirali. V prvi vrsti so to starši, potem pa vsi trenerji, ki se jih v teh letih ni zamenjalo tako malo.« 

Peter se zaveda da je izjemno priljubljen. Vloga vzornika mu ni v breme! 

Za Petra ni mej, pravi: »še vedno sem lahko boljši.« 

S trenerjem Goranom Janusom se sijajno razume. Drug brez drugega ne moreta. Brez njega ne bi bilo njegovih uspehov in obratno. Vesel je, da ima takšnega trenerja. Ne le njega, ampak vso ekipo. Tu so še Jani Grilc, Nejc Frank, Matjaž Polak, ljudje iz servisa, ki omogočajo, da sploh tekmuje.

Iskrene čestitke Peter Prevc.

Peter, Tina in hokejisti v ekipa24.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo