0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

LEP USPEH NAŠEGA PETRA PREVCA

Slovenija je dobila tretjega skakalca, ki je novoletno turnejo končal med najboljšimi tremi. Edino zmago je deželi s sončne strani Alp...

Končala se je novoletna turneja v smučarskih skokih. Lep uspeh je zabeležil naš skakalec Peter Prevc.

Slovenija je dobila tretjega skakalca, ki je novoletno turnejo končal med najboljšimi tremi. Edino zmago je deželi s sončne strani Alp leta 1997 prinesel Primož PeterkaPeter Žonta pa je bil leta 2004, tako kot Prevc letos, tretji.   

Peter: »Nisem razmišljal o uvrstitvi, želel sem le pokazati le dva dobra skoka. Ta sta mi uspela, zato moram biti zadovoljen. Po slabših skokih v kvalifikacijah in na treningih sem danes tvegal, na srečo se mi je to obrestovalo. 

Včeraj in v poskusni seriji sem pazil, da ne bi delal napak, a to ni bil pravi recept, zato sem na tekmi taktiko spremenil ter nastopil predvsem na podlagi občutkov. Tretje mesto v skupnem seštevku je bilo danes ogroženo, a sem ga vendarle uspel zadržati, zato sem vesel.«         

Iskrene čestitke Peter Prevc.

URADNA FAN CLUB STRAN PETRA PREVCA


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo