0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Z rekordom do naslova svetovnega prvaka

Peter Prevc še naprej navdušuje, na svetovnem prvenstvu v poletih je spet preletel vse tekmece in se zasluženo veselil naslova svetovnega prvaka v poletih.
Z rekordom do naslova svetovnega prvaka

Peter Prevc še naprej navdušuje, na svetovnem prvenstvu v poletih je spet preletel vse tekmece in se zasluženo veselil naslova svetovnega prvaka v poletih. To mu je uspelo na res izjemen način, saj je kar dvakrat popravil rekord letalnice na Kulmu in vsi smo obnemeli, ko je ob zadnjem poletu celo napravil telemark. 

Po tekmi pa je povedal naslednje:"Ta sezona se zelo dobro razpleta. Novoletna turneja je bila izjemna. Zelo sem vesel, da sem tudi na Kulmu pokazal toliko dobrih poletov in obstal na smučkah ter osvojil naslov svetovnega prvaka." 

Brez dvoma najboljši slovenski športnik tega trenutka in res smo ponosni, da mu že vrsto let stojimo ob strani. Ob takih dosežkih pa lahko rečemo le: Hvala Peter, pričaral si nam še en nepozaben vikend.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo