0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Zimska sezona se gradi že poleti

Kaj si Peter misli o tem, da je dosegel skoraj že vse, manjkajo pa mu le še lovorike najvišje žlahtnosti, kot jih ima kopico recimo Tina Maze?

Kaj si Peter misli o tem, da je dosegel skoraj že vse, manjkajo pa mu le še lovorike najvišje žlahtnosti, kot jih ima kopico recimo Tina Maze?

Predvsem poleti se borim s seboj, med sezono že vidiš, kje si. Poleti ti nikoli ne sme biti težko, in tudi če ti je, si moraš reči, da je tudi zadnji dvig ali šprint pomemben za olimpijske igre ali svetovno prvenstvo. Kje je ta mini razlika do zlate kolajne? Ne vem, kje je skrivnost. Morda v prepričanosti, kot jo ima Tina Maze – da ne treniraš, da boš dober, ampak da boš najboljši.

Dodajmo še zanimivo Petrovo misel o pomenu časa v zraku.

Zame je vsak skok enako dolg, ne glede na to, ali skačem na mali skakalnici ali na letalnici. Čas gre počasi, ko skakalec zagleda točko doskoka, prej in kasneje pa je vse hitro. Sliši se čudno, tudi je čudno, a tako je. To so skoki.

Čeprav se Petru zdijo vsi skoki časovno enako dolgi, pa vendarle navijači najbolj uživamo ob tistih neskončno dolgih, kot je bil tisti rekordni iz Vikersunda, ki si ga še vedno radi pogledamoŽelimo mu čimveč podobnih skokov, v kar pa glede na razpoloženje na sliki ne dvomimo. 


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo