0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Apartma s šestimi ležišči in kuhinjo Dan

Kuhinje

Otroške sobe

Spalnice

Apartmaji

APARTMA

Udobje, minimalističen dizajn in svetle barve pohištva za popoln dopust ob morju
Apartma s šestimi ležišči in kuhinjo Dan

Ni lepšega, kot uživati počitniške dni ob morju. Še posebej v tako posebnem in dokaj prostornem apartmaju, kot je tale v Poreču, ki smo ga opremili sredi največje turistične sezone. 

Kuhinja Andros Danküchen je moderna kuhinja v L - postavitvi. Uporabljeni barvi ličnic sta jasmin super lak mat in les ulme, stranka je izbrala nasadni ročaj v antracitni izvedbi. Velikost kuhinje za tiste bolj radovedne je 385 x 200 cm. Gospodinjski aparati pa so bili  izbrani iz linije aparatov Gorenje. Moderna kuhinja, ki določa trende, omogoča enostavno čiščenje in nevidne prste odtise. Prstnih odtisov na tej kuhinji ne boste našli!

Spalnica Cvita je opremljena minimalistično z zakonsko posteljo v barvi hrast in bela ter ima večjo garderobno omaro. V apartmaju sta tudi dve sobi, ki smo jih opremili s pogradom in nizko omarico Magnet. Izbrane barve so enake kot v spalnici: hrast in bela.

V apartmaju je tako šest ležišč in nudi počitniško udobje tudi večji družini ali družbi.

Praktičnost, minimalističen dizajn in svetle barve so odlike pohištva, ki so ga lastniki izbrali za stanovanje v stri v neposredni bližini morske obale. Vse pa seveda za popoln dopust ob morju. 

Hvala stranki, ker nam je zaupala celotno opremo stanovanja. Pohištvo po meri za katerikoli apartma pa lahko izdelamo tudi vam. Pokličite nas!Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo