0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kuhinja Alples z leseno oblogo na stropu

Moderna kuhinja Urbana s svežim pristopom - v antracitni barvi in z leseno oblogo na stropu nad kuhinjskim otokom. Zanimiva in malce posebna. Stranka pa je navdušena!
Kuhinja Alples z leseno oblogo na stropu
Res je, vse je mogoče s pravilnim načrtovanjem. Stranka je imela idejo, da bi leseno oblogo montirali na strop nad otokom. Skupaj z našo svetovalko, gradbeniki in monterjem pa so idejo uresničili, stropno oblogo in napo ter izrisali moderno kuhinjo z otokom. Prostor z lesenim stropom dobi čudovit, lebdeči in nadrealistični izgled, kajne? 

Kuhinja Alples Urbana je izdelana v antracitni lakirani barvi, obloga in pult pa sta v toplem hrastu halifax konjak, ki daje zemeljsko protiutež temni barvi.

Velikost kuhinje za tiste, ki vas zanimajo centimetri: kuhinja je postavljena v dolžini 290 cm, otok pa ima dolžino 220 cm.

Da vam razkrijemo še lokacijo kuhinje: zanjo se je potrebno odpeljati na Gorenjsko, tja, kjer je prekrasen pogled na Martuljške gore. Krasna kuhinja na odlični lokaciji je izpod rok ekipe salona Dorfarje.

Hvala stranki za zaupanje in obljubimo, da se bomo kdaj povabili na obisk in kavo.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo