0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Simfonija v modrem in belem

Kuhinje

Otroške sobe

Spalnice

Apartmaji

Nadvse prijetna in osvežujoča simfonija modre in bele barve v apartmaju v Istri. Celoten prostor smo opremili s pohištvom Alples. Za najboljše počitnice!
Simfonija v modrem in belem

Simfonija modre in bele barve v novem apartmaju v Istri. Stranka nam je zaupala opremo celotnega apartmaja in ekipa Prevc si je takoj zavihala rokave. Izrisali so kuhinjo Alples Urbana v mornarsko modri barvi. Stenska obloga in delovna plošča je v barvi lahkega betona. Dolžina kuhinje je 275 cm, višina 213 cm. Gospodinjski aparati so Gorenje, napa pa iz linije Faber. 

Za enostavno čiščenje je poskrbljeno, saj je končna obdelava kuhinje v lakirani mat izvedbi.

V dnevni sobi je postavljena modra sedežna garnitura Stilo v materialu Fantasy velvet, nad njo trojica dekorativnih kock, zraven pa svežino prispeva niz belih omar Magnet. V spalnici so izbrali pohištvo Magnet v beli barvi s priročnim ogledalom na vratih. Otroška soba Magnet je v osnovi tudi bela, levi del v kombinaciji z opečnato rdečo, desni pa spet v modri barvi. Odlična je tudi prostorska rešitev z mostom, saj je kot običajno v apartmaju malo notranjega prostora. 

V kopalnici pa smo postavili še pralni stroj Gorenje in tako je bila oprema apartmaja zaključena.

Prijetna harmonija odličnega pohištva Alples in morsko modre ter bele barve v tem krasnem apartmaju v Istri. Bravo, ekipa Prevc in monter Frenk za odlično izpeljan projekt. Stranki pa kličemo morski pozdrav in naj uživajo osvežujoče poletne dni v ambientu z morsko noto.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo