0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kuhinja Urbana posebne oblike

Kuhinja Alples, postavljena v prenovljenem stanovanju v stanovanjski hiši v bližini Kranja. Prostor je v mansardi, kuhinja pa ima posebno - obrnjeno L obliko. Na drugi strani pod strešnim oknom pa stoji kuhinjska niša z nekaj omaricami, delovno površino in pečico.
Kuhinja Urbana posebne oblike

V oklici Kranja je stranka prenavljala zgornji del stanovanjske hiše. Prenova, še posebej v mansardi, prinese nekaj posebnosti, ki jih je treba upoštevati. Tu gre za posebno - obrnjeno L obliko, ravno obratno postavitev kot so običajno postavljene kotne kuhinje. Kuhinja je v istem prostoru z jedilnico, na nasprotni steni pa je zaradi nizkega stropa in strešnega okna bilo možno postaviti le manjšo kuhinjsko nišo z tremi elementi in pečico. S tem se je pridobilo nekaj delovnega prostora in prostor za gospodinjski aparat. Izbrana kuhinja je moderna kuhinja Alples, model Urbana

Pod izris kuhinje in celoten projekt se je podpisala ekipa salona Dorfarje.

Barva kuhinjskih front: sahara lak mat
Barva kuhinjskega pulta: arendal akacija
Dolžina kuhinje skupaj s prostoječim hladilnikom: 300 cm
Dolžina kuhinjske niše: 185 cm
Gospodinjski aparati: Gorenje
Napa: Faber
Korito in ločevalnik odpadkov: Blanco

Glede na posebnosti prostora smo skupaj s stranko našli najbolj optimalno postavitev kuhinje Alples. Stranki se iz srca zahvaljujemo za zaupanje pri opremljanju. Moderna kuhinja je odlična!
Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo