0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Darilo za rojstni dan

Otroške sobe

Spalnice

Za rojstnodnevno darilo sem od domačih dobila novo posteljo z ležiščem Global Regular in takrat se mi je odprl svet!
Darilo za rojstni dan

Z vami bi rada delila svojo izkušnjo z menjavo ležišča. Kot mlajša se niti ne spomnim, kakšen jogi sem imela, saj sem bolj kot vse, opazovala motive na odeji, s katero sem bila pokrita. Novega sem dobila pri trinajstih letih, kar se mi je takrat zdelo blazno odveč, češ kaj bom z novim jogijem, če bi mi mami in ati za isti denar lahko kupila veliko luštnih puloverjev in kavbojk.

Kaj kmalu je prišlo obdobje izpitov in nešteto seminarskih nalog, kar več kot očitno pomeni mnogo pred ekranom in zvezki presedenih ur – pogosto tudi pozno v noč. Nikoli nisem bila ravno jutranja oseba, zato mi vsaka dodatna ura spanca pomeni največ na svetu. Posledično sem se začela zavedati, kako dragocen je v resnici spanec (še posebej med izpitnim obdobjem), pa čeprav nikoli nisem imela resnejših spalnih težav.

Drugo ležišče sem imela vse do pred kratkim, ko sem dopolnila 21 let. Za rojstnodnevno darilo sem od domačih dobila novo posteljo z ležiščem Global Regular in takrat se mi je odprl svet! Prisežem, da ne pretiravam. Dobila sem dokaj trdo ležišče, ki pa se telesu prilagodi v najbolj izbočenih točkah, kot so na primer boki in rame.

Priznam, prva noč na njem je bila precej neudobna in nespeča. Druga in potem vse naslednje pa so postregle s pladnjem globokega spanca in mirnega počitka, kar pa si v teh nerazumnih in skoraj krutih časih tudi ti zaslužiš bolj kot kadarkoli prej.

Špela, 25. 01. 2021

                               Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo