0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kuhinja Trenta v 26 urah

Montaža kuhinje Trenta je bil skoraj maratonska, saj je trajala kar 26 ur! Rustikalna kuhinja Trenta je sicer v kar spodobnih dimenzijah – 416 x 260 cm, velikost otoka pa je 190 x 100 cm.
Kuhinja Trenta v 26 urah

Maratonska montaža je poskrbela za čudovit ambient - rustikalna kuhinja Alples je res vredna vsakega truda. Kuhinja Trenta je sicer v kar spodobnih dimenzijah – 416 x 260 cm, velikost otoka pa je 190 x 100 cm.

Kuhinja Alples s pridihom dobrih starih časov je v beli barvi, pult je v barvi sivega hrasta. Postavljena je v starejši hiši v okolici Ljubljane. Kuhinja se ponaša s številnimi predali, odprtimi poličkami, vitrino, kaminsko napo... Ima pa veliko shranjevalnih, delovnih in odlagalnih površin. Kuhinja odlično zaključi ambient s talno in stropno leseno oblogo, hkrati pa izbrana barva posvetli in poveča prostor.

Stranka se je odločila za gospodinjske aparate iz linij Gorenje in Bosch, korito in armatura pa sta znamke Blanco. Da je kuhinja zaokrožena v celoto in zaključena, je stranka naknadno dodala še stekleno stensko oblogo s potiskom.
Celoten projekt od izrisa do montaže je bil kar zahteven in dolgotrajen, na veliko veselje in zadovoljstvo stranke smo ga s skupnimi močmi in z odličnim delom monterja, ki je trajalo kar 26 ur, uspešno spravili pod streho.

Trenta Alples je rustikalna kuhinja, ki se je nikoli ne naveličaš, vedno je sveža in moderna. Hkrati pa prinaša v dom vonj in nostalgijo po dobrih starih časih ter pridih odličnosti zaradi lakiranih ličnic in bogatega podeželskega sloga, v katerem je zasnovana.

Družini iz okolice Ljubljane se zahvaljujemo za zaupanje in kratek foto vpogled v njihov dom.

           

           


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo