0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Čudovita dnevna soba

Dnevne sobe

Še eno novoletno pismo je prišlo danes v naš nabiralnik in ga še svežega delimo z vami. "Miza je prišla na božični večer, najbrž z zadnjo pošto in skoraj nismo mogli verjeti."
Čudovita dnevna soba

Še eno novoletno pismo je prišlo danes v naš nabiralnik in ga še svežega delimo z vami:

"Pozdravljeni. Miza je prišla na božični večer ob 16:00 najbrž z zadnjo pošto in skoraj nismo mogli verjeti. Glede na to, da smo ob tisti uri imeli doma še manjše gradbišče , smo jo dali pod smrečico in sestavili za Božič.

Nekaj dni kasneje situacija zgleda takole - brez zamere slika je za domačo uporabo - namenjena je bila starim staršem ki ne morejo priti na obisk, pa so vidne še kakšne stvari, ki sicer na sliko ne sodijo...

Hvala za vse, dnevna soba je čudovita, zelo smo zadovoljni.

Srečno in zdravo Novo leto ter veliko poslovnih uspehov v 2021 vam želimo.
Lep pozdrav iz Portoroža."
Družina Ulrih

Dnevna soba Prizma seveda ni popolna, če manjka še miza. In nobeni prazniki niso popolni, če družina, zbrana okrog smrečice, ni zadovoljna. Hvala za poslano pošto in veliko zadovoljnih dni, mesecev in let v izbrani dnevni sobi želi družinici ekipa salonov Prevc.Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo