0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kuhinja Trenta - kjer je sonce doma

Kadar dobimo tako pošto, smo veseli, kot bi nam pisal sam decembrski dobri mož. Prav zato jo delimo tukaj z vami:
Kuhinja Trenta - kjer je sonce doma

Živjo.

Končno se je tudi nam izpolnila želja. Imamo novo kuhinjo! Že pol leta v njej kuhamo, cvremo, dušimo, pečemo... Malo smo se morali navaditi na novo pečico in pomivalni stroj, ki dela kot urca. Kuhinja je priročna, funkcionalna, mogoče malo občutljiva (sproti jo čistimo, da ostaja ohranjena ). Radi imamo pridih podeželja, kar kuhinja Trenta izpolnjuje.

Družina Pintar


Izbrana kuhinja je kuhinja Trenta Alples v barvi magnolija lak, delovni pult pa je v barvi naravnega hrasta. Desni del kuhinje je dolg 288 cm, levi del s polotokom pa 177 cm. Rustikalna kuhinja ima vse, kar potrebuje moderna funkcionalnost v kuhinji.

Kuhinja družine Pintar je dokaz, kako lahko s prenovo starejše hiše ustvarite moderen dom s pridihom nostalgije po dobrih starih časih. V prazničnih dneh pa kuhinja v naravnih barvah in prijetnem dizajnu zagotovo ustvari domačnost in toplino v majhni vasici na Gorenjskem, kjer je sonce doma.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo