0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kje se pričenjajo pravljice?

Mi smo prepričani, da se to zgodi v kuhinji. Tale kuhinja Urbana Alples je zares kot iz pravljice, pa saj se lahko prepričate sami.
Kje se pričenjajo pravljice?

Mi smo prepričani, da pravljice pričenjajo v kuhinji. Tale kuhinja Urbana Alples je zares kot iz pravljice, pa saj se lahko prepričate sami.

Kuhinja stoji v stanovanjski hiši nedaleč od Ljubljane, svetla in prostorna je, skozi okno pa nudi pomirjujoč pogled na zeleni vrt.

Kuhinja v velikosti 467 cm x 195 cm je izdelana v barvi sahara lak mat, ročaj je nasadni v antracitni barvi. Posebno eleganco in pravljično noto prostoru doda delovni pult in stenska obloga, kjer se prepletata halifax konjak in rusti črna barva.

Ker je prostor dovolj velik, se je stranka odločila za kuhinjski otok v kombinaciji z dodatkom pulta v velikosti 120 cm x 50cm. Tukaj se nahaja mini jedilni kotiček.

Izbrana je kuhalna plošča Bora, ki zahteva poseben sistem vgradnje, pomivalni stroj, pečica in hladilnik so iz kolekcije Electrolux, korito pa Blanco.

Pod kuhinjo se je podpisala ekipa salon Dorfarje, bravo za odlično opravljeno delo!

Stranka kuhinjo z veseljem uporablja in je zelo zadovoljna z izbrano kvaliteto Alples in celotno postavitvijo.

Če si tudi vi želite kuhinjo kot iz pravljice, smo tu za vas, da vam uresničimo želje.


           


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo