0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Antracitna kuhinja

Če pri opremljanju stanovanja izberemo antracitno barvo, izberemo živahnost, moč in odločnost, predvsem pa eleganco. In ja, tudi v kuhinji je videti nadvse elegantno.
Antracitna kuhinja

Kuhinja v antracitni barvi je zares živahna, hkrati pa je videti nadvse elegantno, kar lahko vidite na slikah sveže postavljene kuhinje.

Kuhinja Urbana Alples je narejena v lak sijaj izvedbi, delovne površine in stenske obloge pa so v barvi lahkega betona. Levi del kuhinje meri 185, desni pa 385 cm, kuhinja se ponaša s sorazmerno veliko delovno in shranjevalno površino. Kuhinjska napa je Faber, korito Franke, kuhalna plošča, pečica in pomivalni stroj pa so iz linije gospodinjskih aparatov Gorenje.

Stranka je nad kuhinjo čisto navdušena, pravi, da je izdelana čisto po njenih željah. Projekt so izdelali v Alples studiu BTC, montiral jo je Frenk. Bravo, ekipa, za odlično opravljeno delo.

Kuhinjo po vaših željah lahko izrišemo in izdelamo tudi vam. Izbira barv, modela, ročajev in elementov pa je popolnoma po želji.

Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo