0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Ko v kuhinji ostaneš brez besed

Ravno to se nam je zgodilo, ko smo od zadovoljne stranke dobili fotografije kuhinje Trenta. Rustikalna kuhinja Alples v barvi magnolije in oreh Carini z bakreno oldtimersko napo res navduši! In prav ničesar ji ne bi dodali ali odvzeli. Top!
Ko v kuhinji ostaneš brez besed

Ostali smo brez besed, ko smo od zadovoljne stranke dobili fotografije kuhinje Trenta. Rustikalna kuhinja Alples v barvi magnolije in Oreh Carini z bakreno oldtimersko napo res navduši! In prav ničesar ji ne bi dodali ali odvzeli. 

Kuhinja z otokom je velika 245 x 315 cm, v jedilnici, ki je v istem prostoru s kuhinjo, pa stoji plitka visoka omara z retro vitrino. Ta je pika na i mansardnemu prostoru. Izbrana je napa FABER Chloe Old Copper z bakreno noto. Pečica, kuhalna plošča in hladilnik so iz linije Gorenjevih gospodinjskih aparatov, korito in armatura sta Blanco, pomivalni stroj pa Bosch. Na stenah so keramične ploščice, ki lepo zaključijo rustikalni pridih v kuhinji, so pa hkrati zelo praktične za čiščenje.

Kuhinja je postavljena v mansardi stanovanjske hiše v bližini Kranja. Projekt so izdelali in ga tudi realizirali v salonu Žabnica, kuhinjo je montiral monter Primož. Čestitke za odlično izvedbo!

Stranki se zahvaljujemo za zaupanje in ji hkrati čestitamo za odlično izbiro, saj je rustikalna kuhinja Alples ena izmed najboljših njihovih kuhinj. Stranki se tudi zahvaljujemo, da nam je dovolila vstop v svoj dom, še naprej pa ji želimo prijetno bivanje v na novo opremljenih prostorih.

Če vam je tale luštna kuhinja Alples všeč, jo lahko izrišemo tudi vam. Na voljo so vam tudi vse prilagoditve in izdelava po meri, saj vemo, da je vsak prostor poseben in vsak uporabnik ima svoje želje.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo