0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Apartma v Istri

Kuhinje

Otroške sobe

Spalnice

Apartmaji

Kdo pravi, da je poletje le še spomin? Mi zagotovo ne. V Istri, nedaleč od slovenske meje, smo poskrbeli za celovito opremo apartmaja.
Apartma v Istri

Poletni dnevi ostanejo v naših srcih za vedno, še posebej če jih preživiš v apartmaju, kot je tale. V Istri, nedaleč od slovenske meje, smo poskrbeli za celovito opremo apartmaja.

Moderno in prostorno stanovanje smo v celoti opremili in sicer s pohištvom Alples, kuhinjo Alples, jedilnico Murales in gospodinjskimi aparati Gorenje. Naročnik je bil izredno zadovoljen, ker pa je apartma namenjen za oddajanje, smo prepričani, da bo v njem vsakdo lahko preživel lep dopust.

Kuhinja Satina Alples je barvi magnolije v lak sijaj izvedbi in svetlo sivi imitaciji kamna. Vsi gospodinjski aparati so iz linije gospodinjskih aparatov Gorenje, korito in armatura pa sta Blanco. Kuhinja je izdelana v dveh vzporednih linijah.

                                

V predsobi je vgradna omara Alples Center, na nasprotni strani pa je obešalna stena z ogledalom. Gre za pohištvo v beli barvi in lesnem dekorju beljeni bor. Spalnica Center se ponaša z zakonsko posteljo dimenzije 180x200 cm in nizom garderobnih omar, prav tako v beli barvi in beljenem boru.

Otroška soba ima pograd, zgornje ležišče je veliko 90x200 cm, spodaj pa je večja postelja z vzmetnico 140x200 cm. Zraven stoji štiridelna garderobna omara, prav tako iz linije pohištva Alples Center.

Dnevna soba ima TV omarico, sedežno garnituro Stilo in klubsko mizico.

Jedilnica je tukaj osredni del apartmaja. Opremili smo jo z jedilno mizo Murales, model 1450, in šestimi stoli Murales 1300 v enaki barvni izvedbi, v beljenem hrastu. Stoli imajo enako oblazinjenje kot ga ima sedežna garnitura in to je Carabu 77.

V kopalnici pa smo postavili visoko omarico, ogledalo z lučjo in poličko ter nepogrešljiv pralni stroj Gorenje. Poskrbeli smo še za mizo in šest stolov za zunanjo teraso.

Bi si sploh lahko želeli še kaj več?

Če tudi vi želite, da se poletni dnevni za vedno vtisnejo v vaše srce, pa nas le pokličite. Pridemo, pomerimo, svetujemo, izrišemo, izdelamo, dostavimo in montiramo. Pa saj veste, kje nas najdete, kajne?


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo