0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kuhinja za mlado družino

Izjemno lepa kuhinja Alples za mlado družino
Kuhinja za mlado družino

Predstavljamo vam še eno izjemno lepo kuhinjo, ki je bila pred kratkim montirana v stanovanjski hiši, v njej pa bo kuhala in se družila mlada družina.

Nova kuhinja Urbana Alples je odlično zapolnila svetel in zračen prostor. Funkcionalni elementi poskrbijo za kar najboljši izkoristek prostora. Stranka je izbrala kuhinjo v barvi magnolija v lak mat obdelavi. Dolžina kuhinje je 380 cm x 250 cm.

Kuhinjski polotok dodatno popestri in zapolni prostor, ponudi pa obilo delovnega in shranjevalnega prostora. Zanimiva je tudi izbira kuhalne plošče in pomivalnega korita, ki se oba nahajata na kuhinjskem polotoku in omogočata pestro kulinarično ustvarjanje. Gospodinjski aparati so izbrani iz linije gospodinjskih aparatov Bosch. Za pridih narave v kuhinji poskrbi lesni dekor v barvi svetlega hrasta ter pult, izdelan iz naravnega kamna.

Mladi družini želimo obilo zabavnih kuharskih dogodivščin v novi kuhinji Alples.
Tudi vi potrebujete novo kuhinjo? Skupaj lahko izrišemo, načrtujemo in izdelamo vašo prvo zares sanjsko kuhinjo.                        

                           


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo