0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Moderna kuhinja z otokom in mini zajtrkovalnico

Kuhinja, ki ima vse kar si v kuhinji lahko želiš. Kuhinjski otok, veliko shranjevalnega prostora in delovne površine, predvsem pa je estetsko lepo zaključena celota.
Moderna kuhinja z otokom in mini zajtrkovalnico

Kuhinja  Urbana, ki si jo lahko ogledate tukaj, spada med velike kuhinje. Ima res vse, kar si v kuhinji lahko zaželiš.  Kuhinjski otok in prostor za mini zajtrk ali večerjo za dva, veliko shranjevalnega prostora in veliko delovne površine, predvsem pa je estetsko lepo zaključena celota.

Kuhinja Urbana Alples je izdelana v treh barvah: bela lak mat in siva lak mat, pridih narave pa kuhinja dobi z lesno barvo konjak halifax. Vintage ročaj je kovinski z rahlo retro patino.

Levi del kuhinje je dolg 433 cm, desni pa 230 cm. Velikost otoka je 170 x 100 cm. Gospodinjski aparati so iz linij Gorenjevih gospodinjskih aparatov. Kot običajno priporočamo vsem strankam, ima kuhinja veliko predalov. Vsi imajo mehko zapiranje, lak mat obdelava pa olajša vzdrževanje kuhinjskega pohištva.

Kuhinja je postavljena v novi stanovanjski hiši na obrobju Kranja in sicer v pritličju hiše. Ima veliko naravne svetlobe in pogled na vrt.

Kuhinja se sicer odpira v jedilni prostor in dnevno sobo ter predstavlja center družinskega in družabnega življenja tričlanske družine. Gospe se zahvaljujemo, da nam je dovolila pokukati v njen dom, njej in domačim pa želimo še veliko prijetnih trenutkov v svojem domu.Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo