0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kuhinja za petčlansko družino

Tale moderna bela kuhinja se imenuje Urbana in je v lasti petčlanske družine na Gorenjskem. Postavljena in v uporabi je že dobro leto.
Kuhinja za petčlansko družino

Prostor, v katerem kraljuje kuhinja ALples, je svetel in z velikim oknom na eni strani ter z dodatno svetlobo iz dnevnega prostora na desni strani. Na drugi strani se namreč odpira prehod v jedilnico in dnevni prostor.

Moderna svetla kuhinja Alples v lak mat izvedbi je narejena v beli barvi, pult je v barvi sivi hrast. Moderen ročaj je vgrajen v kuhinjske fronte. Kuhinja je zaradi čim večjega izkoristka izdelana v višini 217 cm, obe liniji postavitve pa sta dolgi 260 cm. Ker sta odrasla člana družine velika, so izbrali višino podnožja 20 cm.

Na eni strani je kuhinja z lijakom in štedilnikom ter večino delovnega pulta. Na drugi strani so na levi strani visoke omare za vgradni hladilnik in parno pečico, na desni strani pa je še nekaj delovne površine.
Izbrani gospodinjski aparati vključno s hladilnikom so iz kolekcije Bosch. Hladilnik je vgradni in ima spodaj še zamrzovalnik z No Frost funkcijo. Korito in armatura v antracitni barvi sta znamke Blanco. Stenska napa Faber v minimalističnem videzu ima visoko učinkovitost in LED osvetlitev.

Svetla, prostorna in funkcionalna kuhinja ima stekleno stensko oblogo z vzorčkom, ki zaščiti steno, poživi in estetsko zaključi prostor. Napis »Live every moment. Laugh every day. Love beyond words.« je vsekakor pozitivna spodbuda za vsakega družinskega člana in tudi obiskovalca.
Kuhinja je prijeten, varen in pozitiven prostor za petčlansko družino s tremi majhnimi otroci. Družini se zahvaljujemo za fotke in jim vsem želimo še veliko prijetnih trenutkov v domači kuhinji.Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo