0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Med dolenjskimi grički

Tokrat smo se odpeljali med dolenjske vinorodne gričke, saj smo opremljali kuhinjo v eni izmed najlepših vasic v bližini Ivančne Gorice, le streljaj proč od avtocestne povezave Ljubljana - Obrežje.
Med dolenjskimi grički

 Stranka je izbrala kuhinjo Alples model Natura, za katero so značilne mehke, zaobljene linije in prijetno žlahtna češnjeva barva lesa. Fronte kuhinje so izdelane v barvi magnolije v obdelavi lak sijaj. Podnožje je visoko 10 cm, delovna plošča pa je v laminatu luserna. Kuhinja je izdelana v eni sami liniji, spredaj pa je postavljen kuhinji otok z dekorativno stensko oblogo in poličkami. Otok služi kot delovna in shranjevalna površina, obenem pa s parom barskih stolčkov tudi kot prostor za hiter zajtrk ali večerjo.

Izbrani hladilnik je vgradni hladilnik Gorenje, stranka je izbrala enojno korito Franke Maris. Z nakupom gospodinjskih aparatov v našem salonu Alples studio BTC je stranka pridobila možnost hkratne dostave in brezplačne vgradnje le-teh v času montaže lesenega dela kuhinje.
Stranki se zahvaljujemo za dovoljenje za objavo fotografij in ji želimo veliko kuharskih užitkov v novi kuhinji.

 


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo