0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Minimalistično elegantna in hkrati popolna - dnevna soba Prizma

Apartmaji

Dnevne sobe

NOVO

Enostavna linijska postavitev dnevne sobe. S predali in manjšo vitrino. V beli in orehovi barvi.
Minimalistično elegantna in hkrati popolna - dnevna soba Prizma

Nima veliko elementov, ima pa vse, kar je potrebno. Pa saj v dnevni sobi zares ne potrebujemo veliko. Sedežno garnituro in minimalističen sestav omar. Nekaj nizkih omaric za televizijo in nekaj shranjevalnega prostora za razne stvari, knjige, časopise, digitalne naprave, pokale, lončnice in drugo dekoracijo. 

Tale simpatična dnevna soba Prizma je sestavljena v enojni linijski postavitvi in ima dve nizki omarici za televizijo, višja omarica pa ima tri manjše predale in vitrino. Stranka se je odločila za belo barvo (iveral) v kombinaciji s toplo orehovo barvo. Lahko bi namesto bele barve izbrala tudi peščeno bež barvo v lak izvedbi. Prefinjen dizajn dnevne sobe Alples pa doda v prostor veliko elegance.

Dnevna soba: Prizma Alples
Barva:
bela iveral in oreh
Dolžina sestava:
300 cm (120+120+60 cm)
Višina elementov:
nizki elementi 54 cm, visoki element 145 cm

Stranka je s postavitvijo in minimalistično eleganco dnevne sobe zelo zadovoljna. V Alples studiu BTC je izbrala tudi kuhinjo Trenta, ki pa vam jo predstavimo naslednjič.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo