0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Moderna kuhinja Dan z velikim otokom

Kuhinje

Apartmaji

DANKUCHEN

Lakirana kuhinja Danküchen v super lak mat izvedbi brez prstnih odtisov. Velik kuhinjski otok s kuhališčem, jedilnim delom in vinsko vitrino. Bi si sploh lahko želeli še kaj več?
Moderna kuhinja Dan z velikim otokom


Kuhinjski otok je najbolj univerzalen prostor za druženje. Skupaj smo v času, ko pripravljamo jedi, skupaj v času obrokov in seveda tudi takrat, ko je kuhinjski prostor potrebno pospraviti. V tejle moderni kuhinji s pridihom lesa je vse to čisto enostavno. Super lak mat obdelava kuhinjskih front pa pomeni, da je tudi vzdrževanje enostavno, saj tukaj praktično ni vidnih prstnih odtisov. Taka kuhinja vam zagotovo prihrani čas!

Model kuhinje: Andros Danküchen
Barva kuhinjskih front: jasmin super lak mat
Barva stenske obloge in delovne površine: hrast burgesa
Dolžina stenskega dela kuhinje: 402 cm
Velikost otoka: dolžina 288 cm x globina 120 cm
Odpiranje: kombinacija vgradnih ročajev in odpiranja na dotik

Zanimiv je kuhinjski otok, saj ima dve funkciji. Prva je priprava in kuhanje jedi, saj je na njem plinska kuhalna plošča. Druga funkcija otoka je jedilni del z nekoliko višjimi barskimi stolčki. Za ljubitelje žlahtne kapljice pa je pika na i moderna vinska vitrina v levem delu kuhinjskega otoka. Fletna in prijetna kuhinja, ki lepo poveže celotni prostor med stopnicami in delovnim prostorom. Krasno!

Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo