0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Moderna kuhinja s predali

Moderna kuhinja, ki ima kar 14 predalov
Moderna kuhinja s predali

Predali so v kuhinji nepogrešljivi. Praktični so za odpiranje, saj imajo vse kuhinje iz naših salonov mehko odpiranje in polni izvlek, kar pomeni mehkobo v gibanju in popoln nadzor nad vsebino predalov.

Predalov v kuhinji ni nikoli preveč. Oglejte si tole moderno kuhinjo Plana, v kateri smo našteli reci in piši štirinajst predalov! Predali so različnih dolžin in višin in sicer je razpon dolžin od 30, 40, 60, 80 in celo do 90 cm. Višini predalov sta dve, manjši predali so višine 18 cm, večji pa 36 cm.

Kuhinja ima dimenzije 330x250 cm, izdelana je v rožnati in beli barvi, prva v mat izvedbi, druga v visokem sijaju. Predali v moderni kuhinji Alples so pod pečico in pod levim pultom. Pod koritom sta dva predala, zgornji je zaradi korita nekoliko manj izkoriščen, spodnji pa ima sistem za ločeno zbiranje odpadkov. Predali so tudi na desni strani kuhinje pod pultom in pod štedilnikom. Med koritom in štedilnikom so trije predali širine zgolj 30 cm.

Moderne kuhinje si danes brez predalov ne predstavljamo več, saj le tako kuhinja popolnoma funkcionalna in prilagojena sodobni pripravi hrane in ostalim opravilom v kuhinji.

Koliko predalov pa si želite vi v svoji kuhinji?


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo