0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Prostorna kuhinja v mansardi

Kuhinje

Apartmaji

Na Gorenjskem smo v stanovanjski hiši na podeželju pred kratkim postavili kuhinjo Dankuchen, model Living. Prostor za kuhinjo stoji v mansardi, zato postavitev zahteva kar nekaj prilagoditev prostoru, še posebej pri izvedbi
Prostorna kuhinja v mansardi

Stranka je izbrala polarno belo barvo v lakirani mat izvedbi in lesno barvo bresta.

Prostor za kuhinjo stoji v mansardi, zato postavitev zahteva kar nekaj prilagoditev prostoru, še posebej pri izvedbi kotnih polic in postavitvi pečice. Svetlobe je v prostoru veliko, saj prihaja od treh strešnih oken, z druge strani pa je prehod v jedilnico in na balkon, kjer je veliko naravne svetlobe. Za dodatno svetlobo je poskrbljeno s posebno stropno osvetlitvijo.

Kuhinja je sicer postavljena v obliki črke L, seveda prilagojena nižjemu stropu v mansardi, na sredini kuhinje pa je kuhinjski otok s kuhališčem. Stenska obloga je lesena v barvi kuhinje.

Globina pulta je 70 cm, dolžina kuhinje na levi strani 290 cm, desni del pod strešnimi okni pa ima dolžino 411 cm. Otok je izdelan v velikosti 150 x 100 cm. Višina delovne površine je 90 cm.

Kuhinja je relativno velika, odprta in zračna z dovolj svetlobe ter s pogledom na vrt in v naravo, zato smo prepričani, da bodo uporabniki v njej z veseljem pripravljali hrano in se dobro počutili.

Model Living je sicer eden od najbolj priljubljenih in prodajanih modelov kuhinj Dankchen, ker omogoča rešitve za vse prostorske posebnosti, tudi za mansarde,  obenem pa je dizajnersko všečen in kakovostno izdelan. Kuhinje Danküchen imajo pet let garancije in doživljenjsko garancijo na vodila.

 


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo