0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Oprema apartmaja Umag

Kuhinje

Otroške sobe

Spalnice

Apartmaji

V Umagu smo pred kratkim opremili počitniški apartma. Apartma obsega mini kuhinjo, predsobo in tri spalnice, nahaja pa se v pritličju stavbe.
Oprema apartmaja Umag

Kuhinja v apartmaju je velika 270 x189 cm, stranka je izbrala model Urbana Alples v beli barvi lak mat in v hrast halifax lesni barvi.

Eno izmed sob smo opremili s pogradom iz otroške sobe Planet, ena izmed spalnic je opremljena s pohištvom Center, druga pa z večjo posteljo iz linije pohištva Planet. Predsoba je izbrana iz kolekcije programa Center Alples. Stranka je izbrala nevtralne barve lesa.

Apartma je opremljen s preprosto in minimalistično opremo, kot je to običajno za večino počitniških apartmajev ob morju. Izbrano pohištvo je takšno, da se vedno lahko še dopolni, če se pojavi potreba po tem. Je pa res, da v večini apartmajev ni veliko prostora in tudi ta apartma pri tem ni nobena izjema. Prostor, ki je na voljo, mora biti maksimalno izkoriščen, zato tudi pograd v eni izmed sob in visoke zaprte omare v vseh treh sobah.

Izkoristite prednost opremljanja celotnega apartmaja na enem mest. V naših salonih je to hitro in enostavno, poskrbimo za prevoz in po želji tudi montažo pohištva. Zdaj je idealen čas za načrtovanje in opremljanje apartmajev ob morju.

               

               

               Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo