0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kuhinja Satina v barvah jeseni

Kuhinja Alples v barvi magnolije in v hrast halifax lesni barvi. Posebnost kuhinje je na kuhinjskem pultu vgrajena granitna plošča v velikosti 25 cm x 25 cm, ki služi kot deska za rezanje.
Kuhinja Satina v barvah jeseni

Na Gorenjskem smo pred kratkim opremili kuhinjo z gospodinjskimi aparati.

Kuhinja Alples ima enostavno postavitev, saj so elementi postavljeni le ob eni steni. Dolžina kuhinje je 415 cm. Stranka je izbrala model Satina Alples v barvi magnolije in v hrast halifax lesni barvi.

Posebnost kuhinje je na kuhinjskem pultu vgrajena granitna plošča v velikosti 25 cm x25 cm, ki služi kot deska za rezanje. Stranka je izbrala pečico, kuhalno ploščo, hladilnik in pomivalni stroj blagovne znamke Beko. Z izbrano stekleno stensko oblogo pa prostor zasije v najlepših barvah jeseni.

Izkoristite možnost opreme celotnega kuhinje na enem mestu – v naših salonih to poteka hitro in enostavno, saj poskrbimo za prevoz in po želji tudi montažo lesenega dela ter vgradnjo izbranih gospodinjskih aparatov. Katerikoli letni čas je idealen za načrtovanje in opremljanje kuhinje.Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo