0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Rustikalna kuhinjska lepotica Trenta

Čeprav imamo v podjetju Prevc salon na Gorenjskem in v Ljubljani, nas pot zanese tudi drugam po Sloveniji. Tokrat smo opremili kuhinjo v knežjem mestu Celje.
Rustikalna kuhinjska lepotica Trenta

Stranka je izbrala belo rustikalno lepotico - kuhinjo Trenta Alples v barvi magnolije. Kuhinja je izdelana v lakirani mat izvedbi. Delovna plošča, posebni elementi in venec nape so v barvi hrast halifax konjak. Izbrani ročaji so iz linije vintage.

Zaradi velikosti prostora je bilo možno postaviti kuhinjo v dveh linijah.
Daljša linija je dolga 350 cm in ima vse potrebne kuhinjske površine. Od leve proti desni so shranjevalna površina, pomivalno korito in kuhalna plošča s podpultno pečico. Stranka se je odločila za gospodinjske aparate Electrolux . Globina elementov je 60 cm.

Krajša linija na nasprotni strani v dolžini 160 cm je bolj plitka, saj ima delovno površino v globini 37 cm, vitrino, odprt poličnik ter niz plitvih spodnjih omaric. Zaradi omejene velikosti prostora je bila to optimalna rešitev in tako je stranka pridobila še nekaj dodatnih kuhinjskih površin.

Vsi predali imajo polni izvlek, mehko zapiranje in protizdrsne podloge. Rustikalna kuhinja pridobi pridih sodobnosti s pisano stensko oblogo v digitalnem tisku, nad kuhalno ploščo je zaradi praktičnih razlogov steklo v sivi barvi.

Kuhinjska lepotica Trenta v tem prostoru zares zasije v svoji najboljši izvedbi, poseben pečat pa ji doda še naravna svetloba, ki je tu zares ne manjka.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo