0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kuhinja in življenje v tretjem življenjskem obdobju

Počaščeni smo, da sta stranki za opremo kuhinje izbrala prav naše podjetje. V salonu Alples studio BTC jima je najbolj v oči padla kuhinja Natura Alples z otokom in ravno ta model je zdaj postavljen pri njih doma.
Kuhinja in življenje v tretjem življenjskem obdobju

Novo stanovanje, kuhinja in življenje v tretjem življenjskem obdobju

Ta teden smo se potepali v Ljubljani, saj smo obiskali našo stranko, ki stanuje v prekrasnem stanovanju samo 15  minut hoje od strogega mestnega središča Ljubljane.

Večstanovanjski objekt je popolnoma nov in je arhitekturno zasnovan kot potujoča ladja – križarka za potovanje po največjih morjih sveta. In ravno tu lahko potegnemo tudi vzporednico z zgodbo naše stranke. Upokojitev je zelo velika sprememba v življenju – potovanje v neznano, še posebej, če hkrati zamenjaš tudi svojo hišo za večje stanovanje.Veliko ljudi se boji sprememb, zgodba tričlanske družine pa je zgodba o sprejemanju le -teh z odprtim srcem.
Gospa je prepričana, da bi se morali večkrat v življenju seliti, da bi pospravili vso navlako v stanovanju in pravi tudi, da ko kupuje nov kos oblačila, se odpove staremu kosu in tako naredi prostor v omari. Ravno zato je zelo zadovoljna, da so prodali večjo hišo z vrtom in se preselili v stanovanje. Oba z možem imata več časa zase in za svoje aktivnosti, ki jih doslej nista mogla uresničevati v tolikšni meri.Stanovanje se nahaja v četrtem nadstropju na jugozahodni strani objekta in nudi prekrasen razgled na Ljubljansko barje. Stanovanje je zelo svetlo in prostorno, kuhinja pa je v skupnem prostoru z jedilnico in dnevno sobo.

Počaščeni smo, da sta za opremo kuhinje izbrala prav našem podjetje. V salonu Alples studio BTC jima je najbolj v oči padla kuhinja Natura Alples z otokom in ravno ta model je zdaj postavljen pri njih doma. Izbrani material je magnolija lak mat in češnja perla.

Kuhinja je postavljena v obliki črke L z otokom na sredini. Otok služi kot delovna in shranjevalna površina. Za indukcijsko kuhalno ploščo niso bili čisto prepričani, ali je dobra izbira ali ne, saj so bili prej zapriseženi uporabniki plina, zdaj pa so z njo več kot zadovoljni.  V kotu kuhinje je omara z izvlečnimi ledvičkami, na eni strani kuhinjskega otoka so večji predali. Visoka shranjevalna omara v desnem kotu kuhinje je bila dodana kasneje, saj se je pokazala potreba po dodatnem prostoru. Edina stvar, ki bi jo v kuhinji še lahko spremenili, je izbira večjega hladilnika namesto sedanjega manjšega in vgradnega.Steklena stenska obloga lepo dopolni kuhinjo in je hkrati tudi dobra zaščita pred nečistočami. Kuhinjska napa ni odvodna, saj je bila dodana kasneje, ko so ugotovili, da prezračevanje ne odvaja dovolj vonja in vlage iz kuhinje.

Potrebno je omeniti tudi, da je kuhinja postavljena že dobri dve leti in je še vedno kot nova! Skrbno vzdrževanje in pa seveda odlična izbira kakovostnega kuhinjskega pohištva sta pri tem odigrala odločilno vlogo.

Zahvaljujemo se  gospe in gospodu za prisrčen sprejem, skuhano kavico in vso pozitivno energijo, ki smo jo bili deležni ob obisku. Tretje življenjsko obdobje je lahko polno lepega in tudi spremembe so lahko pozitivne. Družini želimo veliko srečnih trenutkov v prijetnem stanovanju in se še enkrat zahvaljujemo tudi za dovoljenje za objavo slik.

   Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo