0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Novo stanovanje v Peci

Na odlični lokaciji v ljubljanski Šiški ob Litostrojski cesti stoji popolnoma novo stanovanjsko središče Peca. Veseli smo, da smo dvosobno stanovanje spremenili v čudovit dom.
Novo stanovanje v Peci

Na odlični lokaciji v ljubljanski Šiški ob Litostrojski cesti stoji popolnoma novo stanovanjsko središče Peca. V modernem objektu je zgrajenih 100 stanovanjskih enot od velikosti 36 m2 do 97 m2.
Nekaj od teh stanovanj je že vseljenih, nekaj se jih opremlja, nekaj jih je še na voljo za prodajo.

V Stanovanjskem središču Peca smo tudi mi opremljali nekaj stanovanj, tokrat vam pokažemo prvo. Za gradnjo so uporabili sodobne materiale višjega kakovostnega razreda, po tleh je večslojni hrastov parket, v kopalnici pa moderna kopalniška oprema ter stenska in talna keramika. Okna so 3-slojna PVC okna z dodatno zvočno in svetlobno izolacijo, vsa okna imajo električne rolete.

Mi pa smo v tej moderni soseski Peca pred kratkim opremljali dvosobno stanovanje za mlado družino. Družina je izbrala moderno kuhinjo Plana. Kuhinjski prostor se povezuje z jedilnico, od koder je prekrasen pogled na Ljubljano. Kuhinjski del je velik 440 cm x 400 cm.

Kuhinja Plana je ena izmed modernih kuhinj Alples, narejena je v lak mat izvedbi, Del front je v beli barvi, del pa v modri barvi, ki se lepo dopolnjuje z modro stensko oblogo v videzu modrih ploščic. Ročaj je nasadni krom mat. Za delovno ploščo je bila izbrana delovna plošča hrast naravni laminat.
Zanimiva je izbira kuhalne plošče na dotik. Gre za indukcijsko kuhalno ploščo z integrirano napo – BORA PURU.

Sredi jedilnice kraljuje kuhinjska miza v velikosti 180x100 cm s črnimi nogicami. Stilsko premišljena jedilnica ima šest hrastovih stolov v temni nordic barvi, za zaključek pa so prefinjene stropne svetilke.
Opremili smo tudi dnevno sobo in garderobno omaro v predsobi. Stranka je z izbrano opremo tako glede kakovosti, funkcije in dizajna zelo zadovoljna.

Poleg tega smo jo razveselili še z brezplačno dostavo in montažo izbranega pohištva.

                      


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo