0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Ležišče Slovenska postelja izdelano po najinih oblinah in linijah

Želim vam lahko noč, moja Slovenska postelja me že čaka.
Ležišče Slovenska postelja izdelano po najinih oblinah in linijah

V salonih pohištva Prevc sem šel v nakup večine pohištva za našo novo hišo. Izredno sem bil navdušen nad znanjem in prijaznostjo prodajalcev. Izris kuhinje - čisto po mojih idejah. Sedežna - da se težko spravim iz dnevne sobe. Spalnica pa užitek.

Poleg kvalitetnega pohištva in lepega dizajna še vrhunska ležišča Slovenske postelje. Svetovalec si je pri izbiri ležišča vzel res veliko časa za naju. Saj je ležišče Slovenska postelja delano po najinih oblinah in linijah. Pri nakupu ležišča sem mislil - kupim jogi pa je. Na koncu sem ugotovil, da sem za izbiro le tega porabil več kot za pohištvo. Nisem bil izbirčen, ampak ponudbo imajo veliko. Zase in ženo sva izbrala ležišče PREMIUM NATUR KOKOS - naravni materiali in končno pralna prevleka- saj žena veliko da na čistočo zaradi alergije na pršico. Za otroke pa PANDA GOLD, saj sva kupila za dlje časa. Svetovali so nama tudi širino 200x120 in 200x140, na kar niti pomislil nisem, saj sta otroka stara 10 in 15let. Vendar imajo prav, saj bo otrok kmalu najstnik in mi ne bo potrebno še enkrat kupovati novega ležišča.

Res sem zadovoljen oz. smo zadovoljni tako s svetovanjem kot izvedbo. Toplo priporočam vsem. Pa lahko noč, moja Slovenska postelja me že čaka.

Zadovoljni gospod Tone iz Kranja.

 


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo