0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kuhinjska lepotica in mini vgradna omara

Kuhinje

Vgradne omare

Kuhinje v lesnem dekorju hrasta so ne le modne ta hip, ampak tudi zelo prijetne in domačne.
Kuhinjska lepotica in mini vgradna omara

V takih kuhinjah se počutimo dobro, saj prijetno okolje in barve v njem pozitivno vplivajo tudi na naše razpoloženje.

Stranka iz okolice Logatca je izbrala kuhinjo Urbana Alples v prijetni barvi svetlega hrasta in magnolije v lak mat obdelavi.

Kuhinja je velika 215 x 282 x 305 cm in ima zanimivo U obliko. Štiri nadpultne omarice so opremljene z deljivim dvižnim mehanizmom vrat. Ena od zgornjih omaric ima klasično odpiranje, za lepši izgled pa so dodane še odprte omarice s poličkami.
Delovni pult je prav tako izdelan iz hrasta halifax - svetli laminat in je debeline 4 cm. Da je delovna višina ravno pravšnja ima kuhinja 15 cm višino podnožja.
V predprostoru je stranka rabila prostor za garderobo. Zato se je odločila še za mini vgradno omaro v enaki barvi kot je kuhinja, polovico vrat pa predstavlja ogledalo. Korpus omare je izdelan v peščeni bež barvi. Majhen prostor, ki je bil na voljo, se je do milimetra natančno tudi izkoristil. Vgradna omara ima dimenzije 200 x 270 x 65 cm.
Prav tako vgradno omaro, po meri prostora in v prijetnih barvah, lahko izrišemo tudi vam.


                       


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo