0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kuhinja Dankuchen z otokom

Še eno luštno kuhinjo vam predstavljamo. To je kuhinja Sevilla Dankuchen, postavljena pa je na Gorenjskem. Stranka se je odločila...
Kuhinja Dankuchen z otokom

Stranka se je odločila za barvo magnolije v lak sijaj izvedbi v kombinaciji z barvo lesa – hrast burguesa, vse skupaj pa poživijo viseče omarice z dodatkom rdeče barve.

Kuhinja je dolga 290 cm, otok pa ima dolžino 185 cm in globino 90 cm. Ponaša se z visoko omaro za pečico, ima pa tudi priročen zaboj v velikosti 61 x 154 x 37,5 cm. Nizka kotna omarica ima izvlečne ledvičke, v podnožju pa so predali, ki ponujajo še dodaten prostor.

Vsi predali imajo tiho zapiranje. Pečica in pomivalni stroj sta iz linije Electrolux gospodinjskih aparatov. Kuhalna plošča Bora pa je prav posebna, saj ima pultno napo, ki je vgrajena v samo kuhališče. V vsakem primeru bi tukaj stropna napa zastirala pogled, prostor pa v tem primeru ostane odprt. Prednost te nape je vsekakor tudi v tem, da povleče vase vonjave blizu vira, kjer le-te nastajajo.

Vam je kuhinja všeč? Bi tudi vi zase izbrali nekaj podobnega? Novo sanjsko kuhinjo lahko izrišemo tudi vam.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo