0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vse narejeno v Sloveniji

Tudi majhno stanovanje ima lahko vse, kar potrebujemo za največje udobje bivanja in vse je lahko izdelano v Sloveniji!
Vse narejeno v Sloveniji

Pred kratkim smo na Gorenjskem opremljali stanovanje, kjer smo opremili kuhinjo in jedilnico. Stranka se je odločila za kuhinjo Alples Ikona, ki jo je izbrala v barvi magnolije. To je ena izmed najboljših brezročajnih kuhinj Alples. Pult in vidne stranice so v barvi naravnega hrasta. Kuhalna plošča, pomivalni stroj, pečica in hladilnik so iz linije Gorenjevih gospodinjskih aparatov. Stenska obloga je steklena, izdelana z vzorcem po izbiri stranke.

Plošča kuhinjske mize je izdelana iz istega materiala kot pult v kuhinji. Kuhinjski stoli pa so narejeni v Muralesu, torej so tudi izdelani v Sloveniji. Moderni stoli pravokotne oblike s kovinskim ogrodjem dodajo prostoru moderen, svež in dizajnerski pridih.

V Alples studiu BTC smo poskrbeli za dostavo in prijazno montažo kuhinje in stranki zaželeli veliko lepega v novem stanovanju.
Tudi Slovenija ima odlične izdelke za celovito opremo doma od kuhinje do jedilnice ter gospodinjskih aparatov in ponosni smo lahko na to. Tudi vi prisegate na slovenske izdelke?

Tudi vam svetujemo, da izberemo slovenske kuhinje Alples, male in velike gospodinjske aparate Gorenje ter masivne stole in jedilne mize Murales.

                       


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo