0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Opremljate majhno spalnico v mansardi? Hitro do enostavne rešitve.

Vgradne omare

Spalnice

MANSARDA

Prikupna rešitev za majhno spalnico. Ima vse, kar imajo velike. Poglejte si praktično izvedbo izpod rok ekipe Alples studia BTC.
Opremljate majhno spalnico v mansardi? Hitro do enostavne rešitve.

Kako opremiti majhno spalnico v mansardi? Odgovor je tukaj. Posteljo in nočni omarici damo v desni kot, na drugo stran pa postavimo vgradno omaro po meri. 

Stranka je izbrala pohištvo Magnet Alples in iz nabora izdelkov naročila zakonsko posteljo in dve nočni omarici. Zaradi izjemne majhnosti prostora je bilo potrebno izdelati vgradno omaro po meri, saj desni rob omare sega pod poševnino in standardne višine omar niso prišle v poštev. Omara se stilsko in barvno popolnoma ujema z izbranim pohištvom.

Postelja in nočni omarici: Magnet Alples 
Vgradna omara: Alples
Dimenzije postelje: 180 x 200 cm
Dimenzije vgradne omare: 3139 x 2548 x 618 cm


Naša ekipa zaželi stranki le še lahko noč in prijetne sanje v udobju doma. Pa seveda najlepša hvala, ker nam je zaupala opremo najbolj intimnega prostora v stanovanju.

 

Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo