0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Popolna kuhinja in prostorna omara za knjige v jedilnici

Kuhinje

Vgradne omare

Apartmaji

TUDI JEDILNICA

Priljubljena kombinacija barve magnolije in hrasta halifax konjak poskrbi za zanimive kontraste tako v kuhinji, jedilnici kot v predsobi
Popolna kuhinja in prostorna omara za knjige v jedilnici

V kuhinji je trenutno zelo priljubljena kombinacija magnolije in hrasta halifax konjak. Zanimivi kontrasti lepo povežejo svetlo barvo magnolije z ognjeno prizemljenostjo hrasta. Tudi tale kuhinja pred vami ne varčuje s kontrasti, še posebej pa jo odlikujejo zanimive rešitve. 

Kuhinja je postavljena v obliki črke U in jo lepo dopolni tridelni niz omar, ki se odpira v jedilnico in se zaključi z odprtim knjižnim regalom, prav tako v lesnem dekorju hrasta. Odlična rešitev za prave knjigoljube!

V kuhinji je uporabljen črni vgradni ročaj, prva omara v jedilnici se odpira na push sistem, knjižni regal pa je namenjen knjigam in je popolnoma odprt. Levi del kuhinje ima visoko omaro za hladilnik, zraven je klasična pečica in mikrovalovka. Desni del kuhinje vzdolž dveh oken ima pomivalno korito in samo spodnji niz omaric. Na osrednjem delu kuhinje kraljuje kuhalna plošča, pod njo pa dve omarici s praktičnimi predali.

Stranka je izbrala gospodinjske aparate Gorenje - kuhalna plošča, pečica, mikrovalovka in hladilnik. Napa je znamke Faber. Izbrano korito je znamke Blanco, model Sona 5S v barvi jasmina, armatura prav tako Blanco, model Kano-S v barvi jasmina. Luštno!

Model kuhinje: Urbana Alples
Velikost kuhinje: 220x270x297 cm
Dolžina prve omare v jedilnici: 180 cm
Dolžina druge omare v jedilnic: 164 cm
Barve pohištva: magnolija lak mat in hrast halifax konjak
Delovna plošča: hrast halifax konjak
Podnožje: 15 cm

Oglejte si še omaro v predsobi, ki je bila izdelana čisto po naročilu in popolnoma po meri prostora - do stropa. Stranka je izbrala isto barvo in barvni dekor.

Vgradna omara predsoba: vgradna omara Alples
Velikost omare: 245x248x50 cm
Barve pohištva: magnolija lak mat in hrast halifax konjak

Celoten prostor je celovito zaključen in opremljen v istem slogu in enakih barvnih niansah. Poleg tega se je razpoložljivi prostor maksimalno izkoristil za shranjevalne površine, za kar gre velik poklon tudi načrtovalcu kuhinje.

Stranki kličemo hvala za zaupanje, zdaj pa samo še kuhalnico v roke. Pa veliko dobrih knjig želimo.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo