0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Prijetna kuhinja Urbana

Kuhinje

Apartmaji

Sivozelena lepotica Alples z izkoriščenim prostorom do stropa, praktičnimi predali in aparati Gorenje
Prijetna kuhinja Urbana
Si tudi vi želite moderno kuhinjo, ki daje prijeten občutek domačnosti? Potem je kuhinja Urbana prava izbira!

Tu pred vami je sivozelena lepotica Alples, postavljena v eni liniji in z dolžino 395 cm. Model kuhinje je Urbana. Delovna površina je v svetlem hrastu halifax, lesena stenska obloga pa v peščenem bež odtenku. 

Kuhinja je zasnovana tako, da ima veliko prostora. V spodnjem nizu omaric sta dva predalnika s predali. Zgornje kuhinjske omarice pa zaprejo prostor čisto do stropa.  S tem je stranka pridobila veliko prostora in hkrati smo ji olajšali tudi čiščenje. Višina omaric je 248 cm. Vitrina na desni strani poživi celotni izgled kuhinje.


Kljub obilju naravne svetlobe se je stranka skupaj s svetovalcem iz salona Dorfarje odločila za dodatno LED svetlobo pod kuhinjskimi omaricami, ki poskrbi za še boljšo osvetlitev delovne površine.

V kuhinji so hladilnik, pečica in kuhalna plošča iz linije aparatov Gorenje, napa je znamke Faber.

Luštno kuhinjo Alples srčno varuje družinski kuža, črnobeli mešanček, ki se je z veseljem postavil pred objektiv. Mi se mu zahvaljujemo za poziranje.

Tudi stranki prisrčna hvala za zaupanje in veliko lepih trenutkov v novi kuhinji jim želimo. No ja, verjeli ali ne, kuhinja ni več čisto nova, saj v njej kuhajo že od junija letos.Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo