0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Svilnato siva kuhinja z otokom

Na Dolenjskem, v majhni vasici, nekaj kilometrov oddaljeni iz Grosuplja, nam je mlad par zaupal izdelavo nove kuhinje z otokom.
Svilnato siva kuhinja z otokom

Z ekipo salona Prevc smo se potepali po naši lepi Sloveniji. Tokrat smo se ustavili na Dolenjskem, v majhni vasici, nekaj kilometrov oddaljeni iz Grosuplja. Mlad par nam je zaupal izdelavo nove kuhinje z otokom v mansardi hiše.

Svilnato siva barva kar poboža naše čute, naravni hrast omogoči stik z naravo, prav tako keramika na stenah, ki daje videz satja. Sama kuhinja pa ima veliko naravne svetlobe.

 Vsaka kuhinja v mansardi je zgodba zase, s premišljenim tlorisom ima kuhinja zadosti delovnega in shranjevalnega prostora. Stranki želimo prijetno bivanje v novih prostorih in hvala za zaupanje.

Model kuhinje: Urbana Alples
Barve: lak mat svilnato siva in naravni hrast
Velikost kuhinje: 320 cm x 305 cm
Velikost otoka: 142 cm x 85 cm
Gospodinjski aparati: kuhalna plošča, pomivalni stroj, hladilnik in pečica Gorenje, napa Faber in korito Franke.

Kuhinjo so izrisali v Alples studiu BTC.Tudi vam lahko izrišemo prijetno kuhinjo Alples po meri, če želite. Pridemo povsod, kamor nas pokličete.

     

     


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo