0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Sanjska kuhinja z otokom

Poletni čas prinaša veliko izzivov in tudi priložnosti. Dolgi večeri so kot nalašč za druženje s prijatelji. Če želite več druženja v kuhinji, je kuhinjski otok potrebno predvideti že ob načrtovanju kuhinje. To je prostor za druženja vseh vrst, v njem pa imamo lahko shranjeno neskončno veliko stvari.

Poletni čas prinaša veliko izzivov in tudi priložnosti. Dolgi večeri so kot nalašč za druženje s prijatelji. Če želite več druženja v kuhinji, je kuhinjski otok potrebno predvideti že ob načrtovanju kuhinje.

Kuhinjski otok je pravzaprav idealno srce družabnega življenja. Tukaj lahko kuhamo skupaj z družino in prijatelji, tukaj lahko pripravljamo druge jedi za prigrizek, peko, zunanji žar.

Kuhinja z otokom je prostor za druženja vseh vrst, v njem pa imamo lahko shranjeno neskončno veliko stvari. Živila, jedilni servis, kuhinjska posoda, kuharske knjige, servieti, dekoracija za mizo, prti in še in še.

Okrog kuhinjskega otoka se lahko naenkrat vrti več ljudi. Dostopen je z vseh strani, kar precej olajša delo.

Pri načrtovanju kuhinjska otoka je pomembno oceniti njegove prednosti in ga pri izdelavi prilagoditi velikosti prostora in vašim željam.

3D izris kuhinje Danküchen v salonih pohištva Prevc vam omogoči boljšo prostorsko predstavo in vodi k lažji in bolj premišljeni odločitvi.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo