0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Velika Dankuchen kuhinja v stanovanjski hiši

Opremljanje kuhinje v stanovanjski hiši ima svoje zakonitosti, predvsem pa ima veliko prednosti. V kuhinji je...
Velika Dankuchen kuhinja v stanovanjski hiši

Opremljanje kuhinje v stanovanjski hiši ima svoje zakonitosti, predvsem pa ima veliko prednosti. V taki kuhinji je običajno dovolj odlagalnih in shranjevalnih površin ter hkrati zadosti delovne površine.

V okolici Škofje Loke smo montirali družinsko kuhinjo Dankuchen. Gre za stanovanjsko hišo – novogradnjo - na podeželju. Prostor dobiva naravno svetlobo z dveh strani, kuhinja ima okno nad pomivalnim koritom, na drugi strani, kjer je kuhalni del, pa svetloba prihaja od panoramskega okna.

     

Glede na dimenzije prostora jo lahko uvrstimo med velike kuhinje. Dolžina shranjevalnega dela kuhinje je 288 cm, dolžina pod oknom je 341 cm, dolžina kuhalnega dela z delovno površino pa je 220 cm.
Celotna kuhinja je opremljena z mehkim zapiranjem vrat in predalov.

Kuhalni del prostora je narejen kot polotok, z ene strani je kuhališče, na drugi strani je pult podaljšan v prostor za hiter prigrizek. Na isti strani se prostor odpira v jedilnico in naprej v teraso.

Na levi strani kuhinje sta dve visoki omari širine 60 cm, v prvi je kombinirani vgradni hladilnik z zamrzovalnikom s skupno bruto površino 263 l. V drugi visoki omari sta klasična  pečica in vgradna mikrovalovna pečica. Na steni sta montirani dve omarici z dvojnim odpiralnim mehanizmom in med njima manjša kotna omarica.

Zaradi posebnosti prostora smo uporabili različne globine delovnih pultov: običajna globina 60 cm je v nizu elementov pod oknom, levi del kuhinje ima globino 70 cm, kuhinjski polotok pa 116 cm.

Kuhinjski prostor še ni popolnoma zaključen, manjkajo še vrata, stenska obloga, svetila in senčila.

Izbrana svetla barva v lak sijaj izvedbi na vratih kuhinje naredi prostor zračen in modernega videza, prav posebno domačno noto pa doda kuhinjski pult v sivem hrastu. Izbrana kuhinja Living je eden izmed najbolj priljubljenih modelov kuhinj Dankuchen.

Stranki se zahvaljujemo za zaupanje in odlične fotografije ter ji želimo veliko kuharskih užitkov v novi kuhinji.

Model kuhinje: kuhinja Dankuchen Living
Barva: bela lak sijaj in kašmir lak sijaj
Pult debeline: 4 cm
Barva pulta in odprtih polic: sivi hrast
Ročaj: krom sijaj
Kuhalna plošča: GORENJE IS656X
Pečica: GORENJE BOP747ORAB
Mikrovalovna pečica: GORENJE BM235ORAB
Hladilnik: GORENJE RKI4182E1Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo