0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Zelena, bolj zelena, jabolčno zelena

Niso vse kuhinje bele barve. Dokaz za to je tale posebna kuhinja Urbana. Kuhinja je izdelana v posebni barvi po naročilu – jabolčno zeleni, ki daje letni kuhinji v stanovanjski hiši na podeželju še poseben pečat.
Zelena, bolj zelena, jabolčno zelena

Posebnost izdelave kuhinje Urbana ALples: fronte vsake lakirane kuhinje se lahko izdela v katerikoli barvi po RAL-u, končna obdelava pa je lahko visoki sijaj ali mat izvedba.


Velikost kuhinje je 215 cm x160 cm z dodanim hladilnikom z zamrzovalnikom na steni pri oknu. Na levi strani kuhinje sta dve zgornji kuhinjski omarici z enojnim dvižnim mehanizmom, med njima pa je kuhinjska napa Faber. Osnovna barva kuhinje je jabolčno zelena z dodatkom svilnato sive barve v visokem sijaju. Višina delovne plošče je 86 cm, pult je izdelan iz ultrapasa v videzu naravnega kamna.

Naš svetovalec je opravil izmero pri stranki, kuhinjo smo dostavili in jo stranki tudi brezplačno zmontirali, vključno z vsemi gospodinjskimi aparati. Stranka je po našem nasvetu izbrala tudi stekleno stensko oblogo, ki kuhinji doda pridih elegance in piko na i živahnosti. Končni izgled kuhinje je res fantastičen.

Kuhinja naravno svetlobo dobiva od okna in pogled na vrt je prekrasen.

Bi si tudi vi želeli takšno kuhinjo?


     

     

     


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo