0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kotna kuhinja - prilagodljiva in zanesljiva

Kuhinja v obliki črke L je znana tudi pod drugim imenom kot kotna kuhinja. Po priljubljenosti je na drugem mestu, takoj za najbolj zaželeno kuhinjo z otokom. Njene odlike so neskončna prilagodljivost in vsestranska zanesljivost.

Prednosti L-kuhinje lahko strnemo takole: 

1. Prilagodljivost. V preteklosti je bila daleč najbolj pogosta oblika kuhinje. Že od takrat se je drži sloves najbolj prilagodljive kuhinje. V moderni različici pa se enostavno povezuje tudi z dnevno sobo. 

2. Več delovne površine. Celotno površino ob steni lahko uporabimo za delovno površino. Obenem je več prostora za shranjevanje in nenazadnje za prosto gibanje v vse smeri. Ta oblika zagotavlja vse prednosti kuhinjskega trikotnika med tremi kuhinjskimi področji (kuhalna plošča, pomivalno korito in hladilnik), optimalne razdalje med njimi pa nam omogočajo lažje, hitrejše in bolj učinkovito delo v kuhinji in manj nepotrebnih delovnih opravil. 

3. Veliko prostora za shranjevanje. Če prav drži, da v kuhinji prostora za shranjevanje nikoli ni preveč, pa ga je v kuhinji L oblike zagotovo dovolj. Nadpovprečno visoki korpusi, stenski elementi, elementi v podnožju, globine omar in še kaj omogoča popolno optimizacijo shranjevalnih površin. 

4. Dodaten prostor na steni. Stena je idealno mesto, kjer prostor lahko izkoristimo čisto do stropa. Stenske omare dober načrtovalec kuhinj poveže v harmonično celoto in s tem pridobimo tudi dodaten prostor za shranjevanje. Kuhinje Danküchen imajo sistem dvojnih širših letev za obešanje in s tem možnost dodatne obremenitve teh elementov.

Spoznajte, kaj je pomembno pri oblikovanju kotne kuhinje na povezavi, načrtovanje svoje nove kuhinje Danküchen pa zaupajte le najboljšim. Ekipa salona Prevc Žabnica to zagotovo je! 

Načrtovalnik kuhinj: https://dankuchen-prevc.si/izris-kuhinje/


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo