0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Razbijamo stereotipe o črnih kuhinjah

Če že dolgo sanjate o temni kuhinji, imate pa cel kup pomislekov, potem je tale zapis kot naročen za vas. Tudi z izbiro črne kuhinje ne morete zgrešiti.

1. Črna kuhinja ne deluje pesmistično.
Črno barvo mnogi povezujejo z žalostjo in trpljenjem, vendarle pa je to barva globine, zanesljivosti in elegance. Kuhinje v temnih barvah z ustrezno harmonijo barv, prostorsko razporeditvijo in dodatki v steklu zagotovo prostor naredijo bolj estetski in urejen.

2. Črna kuhinja prostora ne naredi manjšega.
Načrtovanje kuhinje prepustimo dobremu svetovalcu, ki bo z optimalno razporeditvijo elementov glede na danosti prostora in vire svetlobe kuhinjo izrisal v najbolj optimalni postavitvi. Tudi za vaš žep.

3. V črni kuhinji prstni odtisi niso nočna mora.
Pri izdelavi modernih kuhinj se uporabljajo najsodobnejši materiali, ki zagotavljajo tudi uporabnost in praktičnost. Edinstveni premaz proti nadležnim prstnim odtisom je le eden od njih. Deluje!

4. Črne kuhinje ni težko očistiti.
Trpežnost in enostavnost za vzdrževanje so glavna vodila projektantov in razvojnega oddelka Danküchen, ki skrbijo za materiale, ki ne potrebujejo veliko vzdrževanja, so pa trpežni in odporni.

Vsi glavni predsodki proti črnim kuhinjah so torej uspešno odpravljeni. Želimo vam, da izberete točno tako kuhinjo, kot si jo želite, pa četudi je ta - črna.  


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

 

 

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.