0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Kuhinje Alples - kuhinjske novosti 2024

Kuhinje

Apartmaji

Novi modeli in materiali, dodatne barve in številni praktični dodatki. Oprema za jedilnice in dnevne sobe. Sveže in še bolj privlačne kuhinje Alples, izdelane v Sloveniji.
Kuhinje Alples - kuhinjske novosti 2024

Kuhinje Alples so slovenske kuhinje, ki imajo že več kot deset let tradicije na domačem trgu. Gre za projektne kuhinje, izdelane po meri in prilagodljive na vsak centimeter. Izdelane so za vsakega kupca posebej in se popolnoma prilagodijo vašemu prostoru. 

Ker pa čas beži in prinaša številne nove izzive tudi pri opremljanju kuhinj, so se v podjetju odločili za temeljito prenovo in prevetritev programa kuhinj Alples. To pomeni, da so na trg poslali nove modele, nove barve, nove materiale in dodatne elemente za jedilnico in dnevno sobo. Tako so se nove kuhinje Alples še bolj približale uporabniku, njegovim potrebam in željam ter sodobnim materialom in dizajnu. Uporabnik pa si lahko privošči brezskrben nakup sodobnega pohištva, kakovostno izdelanega z upoštevanjem ergonomskih zahtev in z dvemi leti garancije.

NOVA FURNIRANA KUHINJA AROMA

Kuhinja Aroma ima enkratno sposobnost, da nas očara s svojo naravno noto in prinaša les in vse njegove prednosti v naš dom. Hkrati pa lahko kuhinjske fronte v lesu kombiniramo s površinami, ki so odporne proti pojavu prstnih odtisov. Gre za površino IXTEX, ki ima svilnato gladek otip in je v celoti zaščiten pred pojavom prstnih odtisov. Takšna površina v matiranih odtenkih bele in safari barve je rezultat nano lakiranja, rezultat pa je super mat površina, ki je zajamčeno brez prstnih odtisov

Ixtex barvna paleta - vintage, safari in bela barva kuhinjskih front

Kuhinja Aroma je edina furnirana kuhinja Alples, ki vam bo pričarala dotik narave v vašem domu. Poljubno se lahko kombinira z drugimi barvami - 13 barv kuhinjskih vrat v lak mat izvedbi in 11 barv vrat v lak sijaj izvedbi. Furnirana fronta je izdelana v debelini 20 mm. 

Furnirana kuhinja Aroma Alples - nov model kuhinje


TRI BARVE KORPUSOV

Korpusi (ohišja) kuhinjskih elementov so bili doslej izdelani zgolj v nevtralni titan barvi. S celovito prenovo kuhinj Alples sta se dodali še dve barvi - premium bela in atracitna barva. Vsi korpusi so izdelani iz oplemenitene iverne plošče - melamina. Debelina korpusov je 18 mm, kar zagotavlja dolgoletno brezhibno delovanje in varno uporabo kuhinje.

Korpusi kuhinjskih elementov v beli, titan in antracitni barvi

TRI BARVE HRBTIŠČ

Hrbtišče je tisti del vsake omare, ki ga dejansko sploh ne vidimo, kadar je omarica zaprta in kadar je omarica polna. Kljub temu ima svojo, ne le lepotno, ampak tudi koristno funkcijo, saj poskrbi za zaščito vsebine omaric, ščiti pred vlago in oblikovno zaokroži izgled omarice. Hrbtišče se lahko naroči v nevtralni titan barvi kot doslej. Za bolj prefinjen okus lahko izberete premium belo ali morda celo antracitno barvo hrbtišča.

NOVE BARVE KUHINJSKIH FRONT ALPLES

Hrastov lesni dekor je trenutno zagotovo prva izbira naših strank. Ker pa se dekorji med seboj lahko zelo razlikujejo, je Alples dodal še tri nove hrastove dekorje - hrast Halifax naravni, hrast Kaisersberg in hrast divji, s katerimi zadovoljijo še tako zahtevnega kupca. Izbira vrat v barvnih dekorjih pa se je obogatila z laneno sivo, antracitno in premium belo barvo.

Lakirane mat kuhinje Alples imajo dodatnih 5 barv ( naravno siva, krema, burgundsko rdeča, temno modra in gozdno zelena), lak sijaj kuhinje pa so obogatene s tremi dodatnimi barvami ( naravno siva, krema in burgundsko rdeča). Poglejte si kuhinjo Plana v hrastu Kasierberg in gozdno zeleni barvi. Zelo šik.

Kuhinja Plana Alples v hrastu Kaiserberg in gozdno zeleni barvi


SIVA RUSTIKALNA KUHINJA TRENTA

Kuhinja Trenta je ena izmed najbolj priljubljenih rustikalnih kuhinj. Sivo zeleni, beli in magnoliji so dodali še naravno sivo barvo kuhinjskih front. Prijetna in nežna siva  barva poskrbi za retro pridih po dobrih starih časih, tako kot retro oblikovana napa, poličniki, vitrine in police hkrati s profilirano kuhinjsko fronto. In seveda ni odveč dodati, da lahko vse elemente kuhinje Trenta izberete v sivi barvi. Priporočamo!

Siva rustikalna kuhinja Trenta


NOVE DELOVNE PLOŠČE ALPLES

Delovna površina se lahko izdelava v laminatu debeline 4 cm, kar je standardna debelina. Po novem so nekatere delovne plošče na voljo tudi v debelini 2 cm. Številni novi dekorji delovnih plošč dodajo kuhinji videz betona, marmorja, tekstila, staranega lesa ali kamna različnih obdelav. Pisana paleta ponudi vsakemu okusu nekaj. 

Posebna novost med delovnimi ploščami Alples je kompakt delovna plošča v debelini 12 mm. Gre za zelo trpežne delovne plošče iz kompaktnega laminata v štirih dekorjih: marmor beli, kamen aurina, memphis terazzo in marmor črni.

Kuhinjske delovne plošče kompakt Alples - marmor beli in črni, kamen aurina in memphis terazzo

Delovne plošče so bolj trpežne kot naravni kamen, hkrati pa ustvarjajo videz naravne kamnite površine. Njihova prednost pa je značilna toplina in večja odpornost na temperaturo in vlago. Enostaven tanek videz v kuhinjo prinese moderen izgled. Seveda pa je delovna površina antibakterijska, odporna proti madežem in zelo enostavna za čiščenje. Same prednosti, brez dvoma! 

Kompakt delovne plošče se uporabijo lahko tudi kot stenske obloge, pri tem pa je zaradi potrebne podkonstrukcije debelina obloge 20 mm.

Poglejte si kuhinjo Urbana Alples z delovno ploščo iz kompaktnega laminata v belem marmorju.

Kuhinja Urbaba Alples z delovno ploščo iz kompaktnega laminata v videzu beli marmor

NOVI ELEMENTI ZA DNEVNE SOBE ALPLES

Nazadnje pa si oglejmo še novosti, ki jih leto 2024 prinaša v dnevne sobe Alples. Dodani so številni novi elementi za dnevni prostor, ki dopolnijo katerokoli njihovo kuhinjo. Dodani so spodnji elementi globine 46 cm, novi viseči elementi višine 36 cm in globine 35 cm z vrati in predali ter novi predalniki globine 35 cm z novim predalnim sistemom. Novi so tudi visoki elementi z vitrino. 

Sveža dekorativna posebnost je kovinski viseči regal. Kovinsko ogrodje regala je črne barve, izdelan pa je v višini 36 cm in globini 35 cm. Dolžine regala, ki so na razpolago, pa so: 60, 80, 90 in 120 cm. Viseči regal ima poličko zgoraj in spodaj ter zadnjo pregrado, dobite pa ga lahko v različnih izvedbah v lesnem ali barvnem dekorju.

Kovinski viseči odprti regal Alples za dnevne sobe

Vabljeni, da v salonih pohištva Prevc odkrijete vse pohištvene skrivnosti, ki so jih pred kratkim pripravili v podjetju Alples in katerih cilj je še povečati prilagodljivost, uporabnost in dizajnersko dovršenost raznolike palete pohištva Alples.

KUHINJE ALPLES

IZRIS KUHINJE ALPLES 


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo