0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Naravni odtenki v kuhinji Danküchen

Kuhinje

Apartmaji

Kremni odtenki, v katere je odeta tale moderna kuhinja Silbermond, so vedno bili najbolj priljubljena izbira naših strank.

Kremni odtenki, v katere je odeta tale moderna kuhinja Silbermond, so vedno bili najbolj priljubljena izbira naših strank.

JASMIN:

Kuhinjske fronte so izdelane v mat jasminovi barvi, ki v prostor prinese nežnost in prefinjenost belih cvetnih listov. Barva jasmina je namenjena tako moderni kot klasični izbiri postavitve kuhinji. 

LAGOS: 

Barva Lagos svoj navdih išče v naravnih zemeljskih odtenkih. Zelo prefinjena mešanica rjavih in sivih tonov prinese v kuhinjo vonj po naravi, hkrati pa je elegantni dodatek jasminov barvi. Odlična izbira za vse, ki želite toplo in vabljivo središče vašega doma. 

KOMBINACIJA BARV:

Harmonično ravnotežje barv in popoln preplet naravnih odtenkov je namenjen dobremu počutju. Mat obdelava poskrbi za vse vas, ki s čiščenjem kuhinje ne želite imeti veliko opravka. Manjša vidnost prstnih odtisov vam prihrani dragoceni čas, ki ga lahko namenite za kulinarično ustvarjanje in razvajanje v kuhinji. 

Že diši? Seveda! Pa dober tek v kuhinji Danküchen Prevc! Obiščite naš studio v Planetu Kranj za izris kuhinje.


Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo