Alples studio BTC Ljubljana 01/ 541 18 20

Salon Dorfarje Kranj 04/ 502 19 00

 
 
 

Kontakt

ALPLES STUDIO BTC LJUBLJANA

Šmartinska 152
1000 Ljubljana

051 314 568

 01 541 18 20
 051 314 862
 alples.studio@prevc.si

SALON PREVC KRANJ
Dorfarje 17
4209 Žabnica

 04 502 19 00
051 314 861
 info@prevc.si

 
 
 

Vsaka kuhinja je unikatna mojstrovina

Vsaka kuhinja je unikatna mojstrovina

Vsaka kuhinja je unikatna mojstrovina, ki zahteva svoj čas že od prve ideje od nove kuhinje dalje. Ker je kuhinja del širšega bivalnega prostora in povezana z jedilnico ter dnevno sobo v enovit dnevni prostor, jo je potrebno zelo skrbno načrtovati.

 

1. pravilo načrtovanja: UDOBJE
Kuhinjo kupujete za daljše obdobje, desetletje ali dve in ne le za nekaj mesecev. Upoštevajte vaše navade. Koliko časa vsak dan preživite v kuhinji? Koliko časa vam vzame kuhanje, priprava hrane, uživanje hrane? Koliko družinskih članov uporablja kuhinjo in kako pogosto v njej gostite prijatelje in sorodnike? Smiselna naj bo postavitev površin za pripravo hrane, kuhanje in pomivanje. Ocenite velikost shranjevalnih površin, ki jih nujno potrebujete.

2. pravilo načrtovanja: PRAKTIČNE IDEJE

Delovne površine, omarice in predali naj bodo prilagojeni višini uporabnika. Enako naj velja za pečico, pomivalni stroj in viseče stenske omarice. Bluemotion tehnologija pa omogoča tiho, mehko in počasno zapiranje vrat predalov in izvlečnih shrambnih omar.

3. pravilo načrtovanja: VARNOST
Pogosto smo v dvomih, koliko teže lahko prenesejo predali in omarice. DAN sistem dvojnih širših letev za obešanje brez doplačila ponuja dvojno varnost in vaši dvomi postanejo preteklost.

4. pravilo: LEPOTA JE V PODROBNOSTIH
Vsaka podrobnost prispeva delček v celoten mozaik celovitega dizajna in popolnega izgleda vaše nove kuhinje. predali s steklenimi poviški poskrbijo za odličen videz, boljši pregled nad vsebino in boljšo osvetlitev notranjosti.

Načrtovanje svoje nove kuhinje Dankuchen zaupajte le strokovnjakom iz salona Prevc, ki vedo, kaj delajo in s strokovnim pristopom razpršijo vse vaše dvome.

Moderne kuhinje
Klasične kuhinje
Dodatki v kuhinji

             

 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.