0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Vsaka kuhinja je unikatna mojstrovina

Kuhinje

Kuhinja je del širšega bivalnega prostora in potrebuje unikaten pristop k načrtovanju.
Vsaka kuhinja je unikatna mojstrovina

Vsaka kuhinja je unikatna mojstrovina, ki zahteva svoj čas že od prve ideje dalje. Ker je prostor del širšega bivalnega prostora in povezan z jedilnico ter dnevno sobo v enovit dnevni prostor, ga je potrebno zelo skrbno načrtovati.

 1. pravilo načrtovanja: UDOBJE

Kuhinjo kupujete za daljše obdobje, desetletje ali dve in ne le za nekaj mesecev. Upoštevajte vaše navade. Koliko časa vsak dan preživite v kuhinji? Koliko časa vam vzame kuhanje, priprava hrane, uživanje hrane? Koliko družinskih članov uporablja kuhinjo in kako pogosto v njej gostite prijatelje in sorodnike? Smiselna naj bo postavitev površin za pripravo hrane, kuhanje in pomivanje. Ocenite velikost shranjevalnih površin, ki jih nujno potrebujete.

2. pravilo načrtovanja: PRAKTIČNE IDEJE

Delovne površine, omarice in predali naj bodo prilagojeni višini uporabnika. Enako naj velja za pečico, pomivalni stroj in viseče stenske omarice. BlueMotion tehnologija pa omogoča tiho, mehko in počasno zapiranje vrat predalov in izvlečnih shranjevalnih omar.

3. pravilo načrtovanja: VARNOST

Pogosto smo v dvomih, koliko teže lahko prenesejo predali in omarice. Danküchen sistem dvojnih širših letev za obešanje brez doplačila ponuja dvojno varnost in vaši dvomi postanejo preteklost.

4. pravilo: LEPOTA JE V PODROBNOSTIH

Vsaka podrobnost prispeva delček v celoten mozaik celovitega dizajna in popolnega izgleda vaše nove kuhinje. Predali s steklenimi poviški poskrbijo za odličen videz, boljši pregled nad vsebino in boljšo osvetlitev notranjosti.


3D IZRIS KUHINJE         



Nazaj na seznam

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo