0
Povzetek košarice

Košarica je prazna

Dodaj izdelke

Vpiši iskalni niz

Dvosed Lena

DIMENZIJA: širina 139 cm, višina 74 cm

Dvosed Lena

DIMENZIJA: širina 139 cm, višina 74 cm

Dvosed z ležiščem Lena. Preberi več

Želim ponudbo

Naročanje obrazec

Prevc, saloni pohištva, d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.

Izberi hitri nakup, po dvosed

V spletno trgovino

Opis izdelka

Dvosed Lena je vzmeten in je primeren za manjša stanovanja in kot nadomestek postelje. Da lahko uporabite ležišče v meri 120 x 203 cm del sedišča potegnete naprej k sebi, naslon pa enostavno samo položite na ogrodje. Pod sediščem je dodatni zaboj za posteljnino. Blazini v naslonu so kombinirane z blagom in lesom.

  • dimenzija 139 x 74 x 97 cm 
  • vzmeteno ležišče 120 x 203 cm
  • zaboj za posteljnino
  • klasičen dvosed v kombinaciji z lesenim naslonom 
  • izbira tkanine po barvni karti, možna tudi dvobarvna izvedba

3D izris pohištva

3D izris pohištva

Naročite se na brezplačen 3D izris pohištva v salonu ali preko spleta. Vaša prijava je neobvezujoča in svetovanje je brezplačno. Rezervirajte svoj termin, mi pa se posvetimo samo vam.

Vaše zgodbe

Vaše zgodbe

Zgodbe naših strank so vir navdiha za vse, ki še iščete idejo. Napišite svojo sanjsko zgodbo s pomočjo tistih, ki so se na pot opremljanja podali že pred vami.  

Obiščite nas v salonih

Obiščite nas v salonih

Poiščite svojo najbližjo lokacijo - Alples studio Ljubljana BTC, salon Žabnica in studio Dankuchen Planet Kranj in si oglejte razstavljeno pohištvo tudi v živo. Kje nas najdete?

Plačilna sredstva

maestro mastercard visa 

leanpay diners club

Sofinanciranje spletne strani in spletne trgovine je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing. Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Evropski sklad za regionalni razvoj Slovenski podjetniški sklad Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo